Karrierlehetőség

Munkavállalás az 1. Miroslavszkánál – jó döntés

 

A stabilan működő, közepes méretű, rozsdamentes acél karimák gyártásával és forgalmazásával foglalkozó 1. Miroslavskát megbízható munkaadóként tartják számon.

Piacok

 

Ügyfeleink erős partnereként üzleti tevékenységünket nemzeti és nemzetközi piacokon valósítjuk meg. Az üzemünkben gyártott karimákat Európa teljes területén és Európán kívüli országokban is értékesítjük.

Teljesítmény

 

Tudatában vagyunk annak, hogy a vállalat sikere a munkatársaink proaktív hozzáállásának eredménye, akik tudásukkal és elkötelezettségükkel nap mint nap hozzájárulnak a közös teljesítményhez.

Innováció

 

Mint hozzáértő és innováció mellett elkötelezett partner fontosnak tartjuk, hogy a jövőben is döntő mértékben járulhassunk hozzá ügyfeleink sikeréhez. Folyamatos befektetésekkel támogatjuk innovációs gyártási eljárások és korszerű logisztikai folyamatok bevezetését.

Folyamatosan keresünk szakképzett munkatársakat.

Amit a dolgozóknak kínálunk: vonzó karrierlehetőség, biztos és biztonságos munkahely.

A csehországi központi telephelyre az alábbi szakmákban jártas munkavállalókat keresünk:

  • esztergályos, CNC esztergályos

  • hegesztő

  • raktárkezelő

  • targoncavezető

Folyamatos álláslehetőséget kínálunk az irodai és értékesítési területekre jelentkezőknek is.

Szívesen fogadjuk jelentkezését!

A CSAPATUNK A LEGNAGYOBB ERŐSSÉGÜNK!

 

A dinamikus fejlődést, a minőséget és a növekedést csakis egy erős, családi irányítás alatt álló csapat képes biztosítani. Tevékenységünk középpontja az ügyfél, akivel őszinte, szakmai alapú kommunikációra törekszünk.